StringData pronikla na mezinárodní trh se systémem nové generace pro vzdělávání a testování znalostí Beewiser

10.09.2010

Fluke Corporation, přední světový výrobce přenosných elektronických testovacích a měřicích přístrojů, si vybrala produkt BeeWiser, jedinečný e-learningový systém pro sdílení a testování znalostí, dodávaný společností StringData.

Andrea Graftonová, manažerka Fluke Academy, vysvětluje, proč si vybrali pro spolupráci právě společnost StringData: „Platforma a možnosti produktu přináší společnosti Fluke novou příležitost zaměřit se na dříve opomíjenou oblast školení a sdílení znalostí. Díky jednoduchosti a všestrannosti systému BeeWiser jsme byli schopni velmi rychle začít s jeho implementací. Pomáhá tomu i výborná podpora produktu ze strany StringData – doba odezvy i doba řešení našich požadavků jsou velice krátké.“

Robert Šamánek, CEO, StringData, dodává: „BeeWiser nabízí v mnoha oblastech širokou škálu využití. Jsme hrdí, že Fluke Corporation nasadila BeeWiser jak pro interní online školení zaměstnanců, tak pro online vzdělávání distributorů a svých zákazníků."

„BeeWiser má pro naši organizaci velmi vysokou přidanou hodnotu hlavně díky široké podpoře řízení znalostí. Protože jsme společnost s americkým vlastníkem, musíme dodržovat mnoho zákonů, norem, standardů atd. Velmi důležitou součástí dodržování těchto standardů je školení a dokumentace výsledků,“ podotýká Andrea Graftonová.

Fluke Academy má s produktem BeeWiser do budoucna mnoho plánů.„Těšíme se na práci s BeeWiserem, který se stane jedním ze stavebních kamenů naší vzdělávací organizace,“ doplňuje Andrea Graftonová.

Fluke Corporation

Je nadnárodní korporace a světová jednička ve výrobě, distribuci a servisu elektronických testovacích nástrojů a software.
Dosáhla na všech trzích první nebo druhé pozice.
Má výrobní centra v USA, Velké Británii, Asii a Holandsku.
Její dceřiné společnosti se nacházejí v Evropě, Severní Americe, Jižní Americe, Asii a Austrálii.
Má autorizované distributory ve více než 100 zemích světa.
Více informací naleznete na www.fluke.nl, www.fluke.cz.